ketering-halotorta.com
Vrste torti:

  Halo torta Beograd prodaje najlepše torte i kolače i to sledeće vrste:

  ČOKOLADNE TORTE:

  1. Čokoladna Panama torta (apsolutno čokoladna torta za prave ljubitelje čokolade, sa vazdušastim čokoladnim korama sa malo oraha i puno ukusnog čokoladnog fila)
  2. Nugat torta ( još jedna torta koja osvaja i decu i odrasle, sa tri ukusna fila - sa čokoladom, belom čokoladom i lešnicima, kombinovani na korama od  lešnika)
  3. Čokoladna tartuf torta (čokoladna a lagana - kombinacija ganaža i penastog pariskog krema sa pravom belgijskom čokoladom na penastim korama od čokolade)
  4. Kinder torta (prava dečija kremasta torta koju vole i odrasli - korica pečena na lešnicima, premazana euro kremom kojeg pokrivaju 2 krema od bele i mlečne i čokolade između kojih je Plazma keks)
  5. Ferrero torta (mus od lešnika i čokoladni fil na čokoladnim korama)
  6. Boem torta (čokoladne kore sa orasima, filovi od vanile i čokolade)
  7. Kesten torta (za ljubitelje kestena i čokolade - čokoladne kore, ganaž, fil od kestena i slatke pavlake)
  8. Bounty torta (kombinacija kokosa i čokolade - korice sa kokosom, čokoladni fil)
  9. Milka torta (torta sa kombinacijom filova od bele i mlečne Milka čokolade sa lešnicima, lešnik korice)
  10. Oreo torta (sa komadima popularnog Oreo keksa u vanil filu, na čokoladnoj kori)
  11. Reform torta (dobro poznata klasična torta koju čine korice od oraha i čokoladni fil)
  12. Krem torta (kremasta torta, koju čine meke čokoladne kore sa 2 fila - od bele i crne čokolade)
  13. VOĆNE TORTE:

  14. Torta sa jagodama (na Vaš zahtev - jagode i vanil krem na mekoj biskvitnoj kori)
  15. Moskva šnit (popularna torta neprevaziđene kombinacije ukusa višnje i ananasa posutih pečenim lešnicima u vanil-kremu, korice od  oraha)
  16. Voćna torta (osvežavajuća kombinacija mešanog voća -južnog ili po izboru- u vanil kremu, sa slatkom pavlakom, na mekoj biskvitnoj kori)
  17. Ananas - lešnik torta (ananas posut pečenim lešnicima u vanil-kremu, korice od  lešnika)
  18. Bonaparta torta (orah korice prekrivene želeom od jagode preko kojih je vanil krem)
  19. Pina Colada torta (za ljubitelje ove kombinacije, ali bez alkohola, pa je vole i deca – kombinacija ananasa u vanil-kremu na koricama od kokosa)
  20. Višnja torta (korice sa pečenim lešnicima, filovi od vanile i slatke pavlake sa višnjom)
  21. KOMBINACIJA: ČOKOLADA + VOĆE:

  22. Banana split torta (ukusna kremasta torta sa čokoladnom korom i dva fila od kojih je jedan sa čokoladom a drugi sa vanilom i seckanim bananama)
  23. Mocart torta (fin ukus čokolade u osvežavajućoj kombinaciji sa višnjom u slatkoj pavlaci, na penastim čokoladnim korama)
  24. Parfe torta sa šumskim voćem / ili malinama (osvežavajuća parfe krema sa šumskim voćem (ili malinama) uz fil od čokolade, na čokoladnim korama)
  25. „Pijana“ torta sa šljivama (samo za odrasle koji znaju šta su fini ukusi – kombinacija suvih šljiva u viskiju i crne čokolade, sa originalnom dekoracijom čokoladiranih suvih šljiva punjenih marcipanom)
  26. Švarcvald torta (višnje na čokoladnom biskvitu i slatka pavlaka čine ovu tortu neodoljivom)
  27. OSTALE TORTE:

  28. Plazma torta (mi je pravimo sa čokolanim bananicama, jer je deca takvu najviše vole - ali može biti i tradicionalna kombinacija sa orasima, žele bombonama, suvim grožđem. Pogodna za 3D oblike!)
  29. Badem torta (mirisne korice od pečenih badema sa cimetom između kojih je fini vanil fil sa mlevenim bademima)
  30. Egipatska torta (krckava torta sa grilijažom i lešnicima, lešnik korice, vanil fil, grilijaž, slatka pavlaka)
  31. Lešnik torta (lešnik korice, vanil fil sa drobljenim pečenim lešnicima)
  32. Grilijaž torta (za one koji vole grilijaž - lešnik korice, grilijaž, čokolada, vanil fil)
Ideje za dečije torte

Tom i Jerry tortaČesto pričamo o modi i trendovima u svetu torti koje deca pažljivo prate. Na primer, pre nekoliko godina deca su maštala da je dečija rođendanska torta u obliku zamka, traktora, torta u obliku bagera, a posle su ih osvojile torte sa crtanim junacima. Prošle godine je verovatno i vaša ćerka maštala da to bude torta balerina ili Diznijeve princeze - Uspavana lepotica, Pepeljuga, Snežana, a za ovaj rođendan će vas moliti da to bude torta Moj mali poni ili Zaleđeno kraljevstvo torta. Dečaci bi hteli da to bude torta Angry Birds, torta Star Wars, Moćni rendžeri ili Braća Kret. Mlađi dečaci će možda želeti da to bude torta Munja Mekvin, Nodi, Tomas torta. Za one malo starije tu je torta Partizan ili torta Crvena Zvezda, Barselona a neko više voli tenis, košarku, odbojku - svaki sport pretvaramo u slatki sport! Uvek aktuelni su super junaci - Spajdermen, Supermen ili Betmen torta. Naravno tu su i klasici kod kojih ne možete da pogrešite - torta u obliku automobila za dečake ili torta u obliku srca, poklona ili torta šminka i moda za devojčice. Najmlađe uvek obraduje Baby TV torta, torta Vini Pu, Mini ili Miki torta... A torta Pepa Prase je podjednako omiljena torta za dečake kao i za devojčice. Slažete se? Nadamo se da smo pomogli i dali ideje za dečije rođendanske torte! A sledeće godine? Videćemo... Do tada, pogledajte galeriju nekih slatkih rodjendanskih želja koje smo ostvarili. Poručite najlepše torte. Dostava za Beograd.